Breeze i Borlänge & lite blandat

Pirjo kom & hämtade Breeze i fredags för att sedan åka till agilitytävlingarna i Borlänge. Breeze skulle ju få vara med i deras lag "Riverdance". Jeanette körde henne både i lördags & i dag söndag. I första loppet, hopplag diskade hon sig hmmm men laget kom 3:a & fick en PINNE! GRATTIS!!! I agilityklassen diskade sig laget men Breeze gick tydligen mycket bra men fick tyvärr en rivning. I dag söndag så kom laget 3:a igen i hoppklassen & fick ytterligare en pinne! GRATTIS igen laget!!! I agilityklassen kom dom 4:a precis steget utanför pinne, suck.....
Men vad det lät på Pirjo så har min stjärna Breeze skött sig med den äran! Himla kul!!! Det är så skönt att få vara stolt över sin hund!!!! Men det är klart, Jeanette är duktig....Så det var väl en bra kombination. Ska bli kul att få höra vad Jeanette tyckte om att köra henne....
Men nu ska det bli skönt att få hem henne igen......

Passar på att GRATULERA Ingela som med Ia blev BIR valp & med Korall blev BIR öppenklass!!! Det var första gången Korall gick som Phalene & hon fick mycket bra kritik det fick även Ia. KUL!!!

Jag, Sindie & Trizz satt med hela dagen, pust det tog TID innan finalerna började. Men det är ganska kul att sitta & titta på alla olika raser. Kollade även in ett gäng sheltisar som ställdes ut, hittade ingen toppenstjärna....men alla var fina. Tyckte dock att vissa av dom var väldigt osäkra & i mitt tycket svåra att bedömma då dom mest tyckte att livet var pestigt, att vara inne i ringen alltså.

Passade på att ringträna Trizz under pausen, vilket fler också gjorde. Hon var nog mer intreeserad av dom andra hundarna samt av allt GODIS som låg på marken....men på bordet skötte hon sig BRA! Bad även en äldre kille kolla på hennes tänder, inte var hon rädd men det behöver jag ändå träna på. Planerar ju att ställa henne i Hölö i september. 

Sedan kl: 19.00 träffades Lotta & jag för att kolla in dom nya träningsmarkerna för vårat viltspår. Det känns himla bra att ha lite nya marker att vara på. Tog med mig Sindie & Trizz & Lotta hade med sig Taito & Loia. På vägen tillbaka såg vi 2vildsvin stå & smaska mat!!! Så det var bara till & tjoa för allt vi var värda. Till slut tyckte dom nog att det var bäst & dra & sprang i väg med svansarna i topp! Då kändes det inte lika kul längra fniss....På vägen hem funderade jag på vad man skulle kunna ta med sig som låter utan att man måste ha med sig Sindie som skällhund eller att jag själv måste tjoa?!?! Kom då på att det finns någonting som man håller i & snurrar & då låter det. Är det någon som vet vad jag menar & som vet vad man får tag i en sådan, HÖR AV ER!!! Eller om ni har tips på något annat man kan använda när man lägger spåret. Skulle igentligen behöva ha ngt som man kan sätta på huvuder eller kroppen för händerna är ju fulla med klöv, blodpinne & snitzlar hmmm det tåls att tänka på. Ja alltid ska det vara något....Är det inte fästingar(men dom kommer väl fram nu när det regnat) så är det vildsvin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0