Milloo hemma

Äntligen så kom Milloo hem! Mötte honom med tjejerna ute, sedan blev det en gemensam morgonpromenad. Det verkade som om alla var glada att flocken var samlad, jag var det i alla fall!!!
När vi kom in upptäckte Milloo att det var något konstigt i sovrummet....Hade koll både på honom & Breeze. Han gick försiktigt in & fram till valplådan, oops han fick en riktigt långnos ner i lådan. Snusade lite försiktigt på Bingo som då sprattalde till. Hjälp! Milloo flög 2 meter rakt bak vilt frustande! Vilken syn!!! Sedan dess är han INTE intresserad av dom. Men förhoppningsvis blir han en duktig "morbror" åt dom senare.
Han har inte varit inne i sovrummet mer än 1 gång under dagen. Då hoppade han upp i sängen tittade på valparna & hoppade sedan snabbt ner & ut igen.....
På stadspromenaden tog jag bara med Milloo. Sindie fick vila det är ju endå en bit att gå. Det var riktigt härligt att bara få fokusera på Milloo.....Det blev en riktigt trevlig promenad i ett härligt vårväder. Men vi var inte så många i dag, var är alla hundekipage??? Hoppas på fler nästa gång jag är med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0