Agility träning med Milloo

Äntligen kom vi iväg igen.....det var Ingela med Tindra, Korall & lilla Ia (Ia var med på socialträning)  & jag med Milloo (Sindie var med men fick strosa omkring som hon ville).
Körde en raksträcka med inkallning (6 hinder med olika avstånd) - 3 hinder i en båge där jag skulle valsa på det 3:e,hmm. JAG har ju inte kört på ett bra tag SÅ MÅNGA HINDER I FÖLJD....men det gick till slut. Jag är ju tvungen att visa att det jag säger även fungerar rent praktiskt, ha,ha,ha. Milloo har en rätt säker "stanna kvar" men med mycket störning vet jag inte riktigt. Så inkallningen fungerade bra! Svängen fungerade bra när jag fick till det, fniss. Sedan har han lite problem med att släppa framåt. Det är ngt vi får träna vidare på.
Slalomen fungerar 50/50, 12 pinnar går inte fort & med lite störning ja då får han annat i huvudet, suck...Trehörningen fungerade bra! Där får han faktiskt upp farten i bland. Men JAG måste TRÄNA mer på slalom. Får väl skärpa till mig & släpa ut slalom, tunnel & gungan på baksidan. Har ju faktiskt dom hindren hemma. Så det finns ju igentligen ingen ursäkt för att inte träna. Nu när jag inte längre är aktiv i klubben har jag ju TID att träna MINA hundar!!!
Milloo ska ju tävla både i Nykvarn, Södertälje & Strängnäs. Men det får verkligen bli ren träning för honom. Anders är anmäld men vi får väl se om inte den där rackarens fotbollen sätter käppar i hjulet! Som tur är har jag ju två superduper kompisar som så gärna tävlar honom eller vad säger ni Birgitta & Ingela??? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0